Ring til os på 21 70 69 62
VI HOLDER ÅBENT EFTER AFTALE!

MASKINUDLEJNING NIBE

– HAR DU BRUG FOR EN ENTREPRENØRMASKINE?

Hos Nordjysk Montage Teknik i Nibe tilbyder vi maskinudlejning til entreprenørarbejde til en rigtig god pris. Du kan leje alle maskiner med fører og på den måde få hurtig og professionel hjælp til dit anlægsarbejde. Vi er kendt for at være fleksible og effektive og tilbyder løsninger, der passer til dit aktuelle behov.

Kontakt os, når du har brug for en rendegraver, minilæsser eller dumpervogn. Vi udlejer et bredt program af moderne anlægsmaskiner til både private og erhverv, såsom rendegraver, minigraver, minilæsser, teleskoplæsser med kurv, diverse pladevibratorer, dumpere og fliseafretningssæt.

Ring og få et tilbud på korttids- eller langtidsleje og pris på leje af maskine med eller uden fører. Vi finder altid en god løsning til den enkelte opgave og en garanterer en yderst konkurrencedygtig pris, uanset om du vælger at leje vores maskiner til timepris eller fastpris.

Ingen opgave er for lille eller for stor – vi har maskiner og mandskab til alle typer anlægsopgaver lige fra udgravning til fundamentet på dit nye hus, anlægning af din nye terrasse til etablering af siloplads og adgangsveje til din virksomhed.

Lej vores entreprenørmaskiner direkte fra vores maskinudlejning Nibe. Vi dækker Nibe, Års, Vegger, Suldrup, Løgstør, Hobro og Aalborg. Vi sørger for levering og vejleder også i dagligt eftersyn, vedligeholdelse og brug af entreprenørmaskinerne, ligesom vi tilbyder rådgivning i forbindelse med dit bygge- og anlægsprojekt.

Nordjysk Montage Teknik satser på markedets bedste jordmateriel, som er kendetegnet ved høj ydeevne, kompakte mål og stabilitet. Vi dækker ethvert materielbehov ved nybyggeri og renovering af ejendomme, etablering af adgangsveje og opbevaringspladser, asfaltarbejde m.m.

VI SKIFTER OGSÅ DÆK. LÆS MERE HER →

VI UDLEJER FØLGENDE MASKINER

Minigraver
Rendegraver
Teleskoplæsser med kurv
Minilæsser

Dumpervogn
Pladevibrator
Fliseafretningssæt
Med eller uden fører

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.