Flisebelægning og flisebehandling i Aalborg og resten af Nordjylland

Las os klare din flisebelægning og flisebehandling

Skal du have lagt fliser i haven eller indkørslen? Eller er fliserne plaget af alger? Så kan vi hjælpe. Hos Nordjysk Montageteknik tilbyder vi professionel flisebelægning og flisebehandling i Nordjylland, herunder i Aalborg, Thisted og Frederikshavn.

Kontakt os ang. flisebehandling eller flisebelægning

Skal du have lavet en flisebehandling eller lagt en ny indkørsel? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder flisebelægning og flisebehandlinger i hele Nordjylland og har blandt andet stor erfaring fra vores mange kunder i og omkring Aalborg. Fang os på 21 70 69 62 eller tom@nordjyskmontageteknik.dk. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring dine forventninger. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med din flisebelægning og flisebehandling.

Ingen misforståelser

Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at du føler dig trygge gennem hele opgaven.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 21 70 69 62 eller mail tom@nordjyskmontageteknik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.